Hotel Club Tihany - Spa & wellness

Spa & wellness

A balatoni nyaralás legfőképpen a fürdőzésről szól, amelynek minden formáját élvezhetik vendégeink. Jó időben a  Balaton hullámaiban frissülhetnek fel, rossz időben 1200m2-es wellness szigetünk kínál felejthetetlen vizi élményeket vendégeinknek.

Számtalan lehetőséget kínálunk vendégeinknek a pihenésre, kikapcsolódásra a vitalitás jegyében a fürdőzéstől a relaxáló wellness kezeléseken át a gyógyászati terápiás kezelésekig:

 

Balatoni panorámás uszoda


Az 1,3 m mély 25*10 m nagyságú medence 24-26 fokos vize kitűnően alkalmas sportolásra. Az uszodát csak egy eltolható üvegfal választja el a strandtól. A hatalmas üvegfal jóvoltából úszás közben is gyönyörködhetnek vendégeink a Balaton szépségében. Igény esetén 4 pályára osztható.

 

Pezsgőfürdők


A két 10 személyes pezsgőfürdő kellemesen lazítja az izmokat, oldja a stresszt, serkenti a vérkeringést. Kellemes kikapcsolódást jelent rossz idő esetén is.

 

Élménymedence


A 28 -32 fokos élménymedence jó időben, rossz időben egyaránt kellemes kikapcsolódást nyújt : a nyakzuhanyokkal, a különböző masszázsfúvókákkal, vízi gombával.

 

Kényeztető kezelések


Lelki feltöltődés, kényeztetés, méregtelenítés, relaxálás, karcsúsítás , egészségmegőrzés – wellness csomagjainkban, kezeléseink kínálatában mindegyikre talál megfelelő összeállítást, kollégáink szívesen segítenek szaktudásukkal.

 

Alternatív terápiák


Napjaink rohanó, stresszes élete mellett nagyon fontos a test, a lélek és a szellem egyensúlyáért tennünk. Alternatív terápiáink ehhez nyújtanak segítséget.

 

Szépségsziget

 

A testi, lelki felfrissülés, belső megszépülés után jöhet a külső! Szépségszalonunk kínálata: professzionális arc- és testkezelések,  haj- szobrászat, professzionális smink , manikűr-pedikűr, műköröm építés.

 

Rekreáció

Gyógyászati és rekreációs központunkban elsősorban a krónikus mozgásszervi, reumatikus és keringési megbetegedéseket kezelik. Központunkban igénybe tudja venni  mozgásszervi, reumatikus, keringési megbetegedéseire az orvosa által javasolt kezeléseket: hidroterápia, elektroterápia, pakolások, kiegészítő terápiák stb. .Orvosaink és szakasszisztenseink szakma felkészültsége, berendezéseink és az alkalmazott rendkívül hatásos gyógyeljárások garantálják a sikert.

 

További információra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!