Rendezvények

 

Szállodánk hosszú évek óta kiemelkedő szereplője a magyarországi konferenciaturizmusnak. Tapasztalt szakembereink készséggel állnak rendelkezésre, hogy a rendezvény jellegéhez igazodva ideális feltételeket biztosítsanak a sikeres és felejthetetlen itt-tartózkodáshoz.

 

13 hektáron elterülő komplexumunkban több terem, 10-1200 férőhellyel  kínál lehetőséget a rendezvények szinte minden fajtájának lebonyolításához.
A nagy férő helyű termek mellett ennek a nagy létszámnak megfelelő szállásférőhelyet is kínálunk.
Wimbledon termünk 2000m2-es területe, nagy belmagassága folytán ideális kiállítási helyszín, ahol lehetőség van további  közel azonos alapterületű mobilcsarnok, sátor hozzáépítésére is.

 

A hatalmas őrparkunk, 500 m hosszú füves strandterületünk, kültéri és beltéri gazdag sportkínálatunk a biztosítéka  mind a kisebb mind a  nagyobb létszámú csapatépítés  vagy céges/ családi sportnapok sikeres lebonyolításának.


Területünkön található több termünk lehetőséget biztosít a napi meetingek után zártkörű vacsorák, esti rendezvények, bulik lebonyolítására is.

Kérésre szívesen küldünk refenciát.

 

Kérje ajánlatunkat!

 

Boldogító igen a  Balaton partján.
Club Tihany az ideális balatoni esküvő helyszín: a Balaton legszebb helyén, a tihanyi félsziget nemzeti park ölelte csücskén, közvetlenül a tó partján kötheti össze az ifjú pár életét, amennyiben választása a Club Tihanyra esik.

Amit kínálunk:

  • polgári szertartás és vacsora a Balaton partján
  • menüajánlatok tradicionális és egyedi igények, kívánság szerint személyre szabva
  • a megálmodott esküvői torta elkészítése házi cukrászatunkban
  • szálláslehetőségek: szállodai szobában vagy több fős bungalókban egyaránt, ahol a fárasztó előkészületeket mindenki kellemesen ki tudja pihenni,
  • 1200m2-es wellness részleg a szaunák, jakuzzik, uszoda és élménymedence mellett számtalan lehetőséget kínál: relax, fogyasztó, méregtelenítő kezelések, masszázsok, aromafürdők, alternatív terápiák
  • szépségszalon: fodrász, kozmetika, manikűr, pedikűr 
  • több, különböző méretű terem: 100 főtől 800 főig áll kedves Vendégeink rendelkezésre

Mielőtt döntene, keressen fel bennünket! Szívesen segítünk az évek során szerzett tapasztalatunkkal kidolgozni a részleteket ,felejthetetlenné tenni ezt a fontos napot.

  

Kérje ajánlatunkat!